Iščemo nove sodelavce! Prodajnega predstavnika in serviserja.

Občutite svežino narave v svojem domu.

POMLADNA SVEŽINA

Lunos in EKO sklad podarjata

SUBVENCIJO za vaše ZDRAVJE

Pomemben je svež zrak

 

V težkih časih, ki smo jih pred kratkim vsi okusili na lastni koži, ugotavljamo, da so tiste prave vrednote v majhnih stvareh. Med njih spada tudi svež zrak. Ko smo bili prisiljeni ostati doma, je ta odigral še kako pomembno vlogo v naših bivališčih. Za močan imunski sistem (in posledično večjo odpornost na viruse) je nujno potrebna svežina, primerna vlaga in pravilno razmerje med CO2 in kisikom. Še posebej v času nočnega počitka, ko se telo regenerira.

 

Optimalne bivalne pogoje v vašem domu lahko zagotovimo z vgradnjo decentralnega prezračevalnega sistema, kjer se zrak v celoti prefiltrira, hkrati pa ne prihaja do prepiha in toplotnih izgub. Prezračevalni sistemi LUNOS so za uporabnike popolnoma nemoteči, saj je njihovo delovanje skoraj neslišno.

Ker se v podjetju Lunos zavedamo, da je vsak ponoven začetek težak, smo naredili korak naproti vam in pripravili pomladansko akcijo s kar 40 % popusta. Pomeni, da vam ob 20 % Eko skladove subvencije, podarimo še dodatnih 20 % Lunosove subvencije.

Prezračevalni sistemi LUNOS so za uporabnike popolnoma nemotečisaj je njihovo delovanje skoraj neslišno.

"Danes vse več časa preživimo v zatesnjenih prostorih, spomladi je prezračevanje oteženo zaradi alergij, poleti zaradi vročine, pozimi zaradi mraza. Kot mati štiriletnega sinčka sem se tudi sama začela zavedati te problematike, še posebej, ker je moj Leon alergičen na cvetni prah in spomladi mu očke takoj postanejo solzne. Pri Lunosu so mi svetovali njihov e2 model s filtrom proti alergijam, zato odločitev ni bila težka. Montaža je bila hitra, ekipa strokovna (hvala g. Simonu in ekipi), z goto­vostjo lahko zatrdim, da je v našem stanovanju, ne samo boljši zrak, manj vlage, moj Leon porabi tudi manj robčkov :).

MARIJA, 40 let, Laporje

"Zadnje čase sem res več doma kot pa kjerkoli. Delam od doma, tako da mi je svež zrak zelo pomemben. Vreme se nenehno spreminja, najprej mrzlo, potem toplo kot poleti, potem spet malo nad ničlo. Gretje smo izklopili že nekaj časa nazaj, greli smo s klimo. S tem sem imel vedno suh zrak, tudi nenehno zračenje prostora ni pomagalo. Od kar sem se odločil vgraditi prezračevalni sistem Lunos, pa teh težav ni več. Zrak je čist, svež ves dan, kar mi olajša delo, saj se počutim toliko bolje. Res top zadeva, pa še vgradnja je bila hitra in brez težav."  

DANIJEL, 52 let, Ivančna Gorica

"Moja 12 letna hčerka Jana se je pogosto prebujala med spanjem in pokašljevala, še posebej v zimskem času, ko zaradi mraza odpiranje oken ni bilo možno. Tudi sama sem občutila težji zrak v prostorih in oteženo dihanje. V trenutku ko smo vgradili prezračevalni sistem Lunos smo opazili razliko. Še posebej naša Jana, ki ji astma sedaj ne povzroča več toliko težav kot pred tem."  

ANITA, 32 let, Medvode

Po težkem obdobju spet v polnem zagonu. Tu smo za vas.