Zdravo bivalno okolje

 

Med najpomembnejšimi vidiki zdravega življenja veliko Slovencev še vedno pozablja na ta ključni dejavnik!

 

Kateri so ključni dejavniki zdravega življenja? Zdrava prehrana in gibanje sta zelo pomembna, a še zdaleč ne edina. Med ključnimi dejavniki, ki vplivajo na kakovost našega življenja, a se ga Slovenci še vedno premalo zavedamo, je nedvomno tudi zdravo bivalno okolje. Ker v podjetju Lunos želimo, da se tudi vi pridružite več kot 20.000 zadovoljnim uporabnikom naših prezračevalnih sistemov in si hitro ter enostavno zagotovite kakovostno bivalno okolje, smo samo do konca februarja naše izdelke znižali kar za 40 %. Naj svežina zmaga!
 

Vsi vemo, da je zrak pogosto onesnažen. Tudi v Sloveniji se na primer srečujemo z visoko onesnaženostjo zraka z delci PM10. A strokovnjaki opozarjajo, da ob tem nikakor ne smemo pozabiti tudi na zrak v prostorih. Tudi ta je slab, sploh ker v naših stanovanjih kuhamo, sušimo perilo, čistimo … Če v prostorih zraka ne čistimo, se v njem nakopiči ogromno škodljivih in toksičnih delcev, ki vplivajo na naše zdravje. Zato se lahko zbujamo utrujeni, imamo glavobole, slabšo koncentracijo, hkrati pa slab zrak lahko še poslabša določene kronične bolezni (astma, alergije).

 

Kako rešiti nastalo situacijo?

Kakovostni in zanesljivi prezračevalni sistemi, ki delujejo 24/7, so pametna izbira, s katero se boste v vašem bivalnem prostoru enostavno in učinkovito poskrbeli za svežino zraka, se znebili odvečne vlage, hkrati pa bo vaše prezračevanje potekalo brez toplotnih izgub. Med njimi prednjači decentralni prezračevalni sistemi Lunos. Od leta 2010 smo ga vgradili že več kot 20.000 zadovoljnim uporabnikom. Prezračevalni sistem Lunos je namreč enostavna in učinkovita rešitev za vse tipe objektov, za vse faze gradnje in za vsak žep.

Ker vemo, da je odločitev za vgradnjo prezračevalnega sistema Lunos odločitev za zdravo in varno življenjsko okolje, odgovarjamo na dve pogosti dilemi, s katerimi se soočajo naši kupci pred nakupom prezračevalnega sistema Lunos.

 

Ali je prezračevalni sistem Lunos glasen? 

Sistem deluje brez hrupa. Vgrajeni dušilci hrupa zagotavljajo, da se tudi ob najbolj prometni cesti v stanovanje ne bo slišal hrup s cest. Odlikuje ga izredno tiho delovanje: od 10db do 36dB. Za primerjavo dodajmo, da je dihanje ocenjeno na 10db, šepet pa na 30dB.

 

Ali bom zaradi prezračevalnega sistema Lunos bolj slišal hrup z ulice?

Vgrajeni dušilci hrupa zagotavljajo, da se tudi ob najbolj prometni cesti v stanovanje ne bo slišal hrup s cest. S prezračevalnimi sistemi Lunos zelo enostavno zadostimo celo najbolj zahtevnim protihrupnim predpisom (raven hrupa IV-V). Dokumentirani akustični atesti dokazujejo, da dosega protihrupna zaščita Lunos odlične ocene na vseh testiranjih.

 

Če se vam poraja še kakšno vprašanje, ne odlašajte, temveč nas pokličitepišite ali kontaktirajte preko spletnega obrazca. Veseli bomo, če se boste tudi vi odločili za zmagovalno svežino!
 

Ker se v podjetju Lunos zavedamo, da je vsak ponoven začetek težak, smo naredili korak naproti vam in pripravili februarsko akcijo 'Svežina zmaguje' s kar 40 % popusta. Pomeni, da vam ob 20 % Eko skladove subvencije, podarimo še dodatnih 20 % Lunosove subvencije.

Občutite svežino narave v svojem domu.

Aktualno