Učinkovito nad kopalniško plesen

Vlaga v kopalnici je neizogibno dejstvo vsakdanjega življenja - v njej se tuširamo, kopamo, umivamo, peremo perilo. Vse te dejavnosti so krivec, da je prav kopalnica prostor, v katerega se plesen najraje naseli. Za uspešno preprečevanje in saniranje prekomerne količine vlage se moramo težave lotiti pri njenem izvoru. Čeprav površinsko odstranjevanje plesni navidezno deluje, je edina dolgoročna rešitev za preprečevanje nastanka plesni pravilno in ustrezno prezračevanje.

 

Lunos Silvento je ventilatorska enota, posebej prilagojena za delovanje v kopalnici. Klimo v prostoru regulira samodejno, deluje neprestano in popolnoma neslišno, za svoje delovanje pa porabi izredno malo električne energije – na letni ravni za le 1,5€. Več o Lunos Silvento preberite tukaj.

 

Kopalnica pa ni izoliran prostor, je del stanovanja, zato na njeno klimo vplivajo tudi drugi prostori v stanovanju. Zato se priporoča, da v vsaj enega od sosednjih prostorov kopalnice vgradimo vsaj eno enoto za dovod svežega zraka. Ta bo poskrbela, da se bo izčrpan zrak nadomestil s svežim. Za optimalno razporeditev zračnih poti pa priporočamo, da se dovodna enota vgradi v dva bližnja prostora. Na ta način v domu ustvarimo nekakšen mini prezračevalni sistem, ki skrbi za avtomatsko prezračevanje treh prostorov.


Tak ukrep nam zagotavlja suho kopalnico brez plesni, hkrati pa preprečuje prehajanje kopalniške vlage v ostale prostore.

Občutite svežino narave v svojem domu.

Aktualno


Prijetne praznike in navdiha polno 2019

Naj se zadnji večer tega leta spremeni v novo jutro leta 2019, ki odnaša sk...
Preberi več

Družinski paket, za spremembo na bolje

V predprazničnih dneh smo pripravili prav posebno ponudbo za vse, ki si žel...
Preberi več

Pomagamo, za boljši jutri

Veseli nas, da smo lahko na dobrodelnem kulinaričnem večeru Rotaract kluba ...
Preberi več

Obiščite nas na sejmu DOM+ v Ljubljani

Preberi več

Podarili smo prezračevalno napravo v vrednosti 1.500 evrov

Nagradna igra, v kateri smo srečnemu nagrajencu g. Miru Keršmancu podarili ...
Preberi več

Ponosni, da smo znova na vrhu!

Preberi več

Imate vprašanje?PIŠITE NAM!

Strinjam se s splošnimi pogoji.