Svežina zmaguje


Kaj imajo skupnega vrhunski športniki in prezračevalni sistem Lunos?


Zmagovalno miselnost! Pomembno je sodelovati, ne zmagati, sicer pravi olimpijsko načelo. Prav vsi športniki nekoč začnejo z željo nastopiti na olimpijskih igrah. Sčasoma želji dodajo še višji cilj – stati na zmagovalnem odru. Ob trdem delu in zaupanju vase, uspehi ne izostanejo. Tudi v Lunosu imamo cilj: čim več Slovencem pomagati do zdravega in kakovostnega bivalnega okolja. Kako? Z vrhunskimi prezračevalnimi sistemi Lunos, pametnimi in ekonomičnimi rešitvami za prihodnost, strokovnostjo in prijaznostjo. Ker verjamemo, da si prav vsak od nas zasluži bivati v zdravem okolju, smo stopili še korak naprej – samo v mesecu februarju smo naše izdelke znižali za kar 40 %. Naj svežina zmaga!

Ali ste vedeli, da večina Slovencev biva v eno- ali dvostanovanjskih stavbah, večinoma zgrajenih v sedemdesetih in osemdesetih letih prejšnjega stoletja (Vir: SURS)? Povprečna starost teh stavb je 45 let, kar pomeni, da nikakor niso grajene v skladu s sodobnimi smernicami gradnje. Zato se v njih pojavljajo težave, ki jih poznamo vsi: mokra okna, prekomerna vlaga, plesen, slab vonj. V štiričlanskem gospodinjstvu namreč vsak dan v povprečju izločimo 12 litrov vlage (dihanje, kuhanje, sušenje perila, tuširanje oz. kopanje) in zračenje nikakor ni dovolj za vzpostavitev optimalne vlažnosti v prostorih.

Kako rešiti nastalo situacijo?
Kakovostni in zanesljivi prezračevalni sistemi so pametna izbira, s katero se boste v vašem bivalnem prostoru enostavno in učinkovito znebili odvečne vlage, hkrati pa bo vaše prezračevanje potekalo brez toplotnih izgub. Med njimi prednjači decentralni prezračevalni sistemi Lunos. Od leta 2010 smo ga vgradili že več kot 20.000 zadovoljnim uporabnikom. Prezračevalni sistem Lunos je namreč enostavna in učinkovita rešitev za vse tipe objektov, za vse faze gradnje in za vsak žep.

Ker vemo, da je odločitev za vgradnjo prezračevalnega sistema Lunos odločitev za zdravo in varno življenjsko okolje, z izkušnjami naših zadovoljnih uporabnikov odgovarjamo na dve pogosti dilemi, s katerima se soočajo naši kupci pred nakupom prezračevalnega sistema Lunos. 

Ali mi bo zaradi prezračevalnega sistema Lunos pihalo od zunaj?
Sistem deluje brez vetra in neugodnih vremenskih vplivov. Nastanek prepiha preprečujejo proti prepišna varovala in omejitev volumna zračnega pretoka.

»Sistem deluje odlično, zrak je čudovit, tudi ko zunaj piha burja, v notranjosti nič ne vleče, čeprav so me gradbeniki strašili, da bo hiša kot rešeto. Skratka, do sedaj brez pripomb, samo žal mi je, da sem oklevala več kot eno leto,« pravi ena izmed naših zadovoljnih strank s primorskega konca.

Ali bo zaradi montaže vse prašno? In koliko časa bo pravzaprav trajala montaža?
Montaža je enostavna in narejena v enem dnevu. Takole pa je vgradnjo opisala naša zadovoljna stranka s štajerskega konca: »Prišli so ob dogovorjenem času, pregledali hišo in načrt, označili pozicije rekuperatorjev in postaj, prinesli zaščite za tla, orodje in začeli. Moj strah, kako se bo prašilo, je bil popolnoma odveč, saj prahu skorajda ni bilo. Sami smo napeljali potrebno elektriko, zato je bilo tudi nekaj pomanjkljivosti, in fantje so brez godrnjanja uredili tudi to. Vse so pospravili za sabo, razložili sistem upravljanja in proti večeru zaključili dela (montaža 13 rekuperatorjev in 5 postaj).«

Če se vam poraja še kakšno vprašanje, ne odlašajte, temveč nas pokličitepišite ali kontaktirajte preko spletnega obrazca. Veseli bomo, če se boste tudi vi odločili za zmagovalno svežino! 

Ker se v podjetju Lunos zavedamo, da je vsak ponoven začetek težak, smo naredili korak naproti vam in pripravili februarsko akcijo 'Svežina zmaguje' s kar 40 % popusta. Pomeni, da vam ob 20 % Eko skladove subvencije, podarimo še dodatnih 20 % Lunosove subvencije.

Občutite svežino narave v svojem domu.

Aktualno