Podarili smo prezračevalno napravo v vrednosti 1.500 evrov

Nagradna igra, v kateri smo srečnemu nagrajencu g. Miru Keršmancu podarili in tudi že vgradili prezračevalno napravo v vrednosti 1.500 evrov, je končana.

V podjetju Lunos se vsem sodelujočim zahvaljujemo za sodelovanje v nagradni igri in za izkazano zanimanje za naše vrhunske prezračevalne sisteme. Vse sodelujoče v naši nagradni igri bomo prav tako nagradili z ekskluzivnim 15% popustom, ki velja do vključno 31. 12. 2018.
 

Če si tudi vi želite očistiti zrak v svojem domu in se znebite vlage ter številnih mikroorganizmov in pršic, ki tako rade živijo z nami, ne odlašajte in nas kontaktirajte. Naše hitro rastoče družinsko podjetje Lunos ponuja inovativne, učinkovite in preverjene prezračevalne sisteme, ki zagotavljajo varno, ekonomično in zdravo kulturo bivanja ter so hkrati trajna rešitev za vse težave z odvečno vlago in plesnijo.
 

Odlike našega vrhunskega prezračevalnega sistema LUNOS so:

  • Stalen dotok svežega zraka, izrabljen pa se nenehno odvaja skozi ventilatorsko enoto direktno skozi jašek ali zunanji zid. S tem boste v prostorih dosegli nižjo vlažnost, preprečili nastajanje zidne plesni, kondenza in neprijetnega vonja.
  • Protihrupna in protialergijska zaščita. Filter proti alergijam je pralen in ga ni treba menjati.
  • Prezračevalni sistem LUNOS deluje 24 ur na dan, je skoraj neslišen, porabi izjemno malo energije, prav tako pa nam prihrani do 30 odstotkov energije v primerjavi z zračenjem skozi okna.
  • Enostaven za vgradnjo. Zaradi svoje enostavnosti je primeren tako za vgradnjo v starejše hiše ali stanovanja kot tudi v novogradnje. Za montažo sistema ni treba vgraditi nobenih cevi, zato je montaža hitra in brez večjih posegov v stanovanje.

Občutite svežino narave v svojem domu.

Aktualno