Lunos prejemnik zlate bonitetne odličnosti

Ali ste vedeli, da je v Sloveniji manj kot 15 % podjetij, ki dosegajo nadpovprečno kakovost poslovanja?


Med podjetja, ki dosegajo nadpovprečno kakovost poslovanja spada tudi podjetje Lunos. To je potrdilo tudi podjetje Dun & Bradstreet, ki je v začetku oktobra na Brdu pri Kranju organiziralo dogodek, na katerem so najuspešnejšim podjetjem podelili certifikate poslovne odličnosti.


Lunos je prejel certifikat zlate odličnosti, iz rok organizatorjev pa ga je sprejel naš novi član uprave, dr. Samo Peter Medved. Zlata bonitetna odličnost predstavlja nadpovprečno bonitetno vrednost med podjetji, ki boniteto odličnosti izkazujejo že tri leta zapored.


S prejetjem tega certifikata smo ponovno dokazali, da smo zaupanja vredno podjetje in zanesljiv poslovni partner, ki posluje kakovostno in dobičkonosno. Ta certifikat ni le potrditev za naše preteklo dobro delo, ampak tudi odlična spodbuda za naprej.

"Lunos je prejel certifikat zlate odličnosti, iz rok organizatorjev pa ga je sprejel naš novi član uprave, dr. Samo Peter Medved. Zlata bonitetna odličnost predstavlja nadpovprečno bonitetno vrednost med podjetji, ki boniteto odličnosti izkazujejo že tri leta zapored."

»Več kot 70 odstotkov izdelkov, vse svoje prodajne uspešnice, smo razvili in jih proizvajamo v Sloveniji. Razvijamo samostojno in še vedno sodelujemo z nemškim partnerjem, ki mu svoje izdelke tudi prodajamo,«

Občutite svežino narave v svojem domu.

Aktualno