Družinski paket, za spremembo na bolje

Podarjamo svežino v vrednosti 1.000 evrov

 

Le kdo ne bi v svojih bivalnih prostorih imel zdravega zraka brez škodljivih delcev, ki jih z dihanjem vnašamo v pljuča, nič več neprijetnega vonja po zatohlosti, črnih sten (ki se pojavijo pri tistih, ki z vgradnjo prezračevalnega sistema čakajo predolgo), težav z alergijami na cvetni prah in nič več izgub toplote v zimskem času? 

 

Vse to vam lahko omogočijo prezračevalni sistemi Lunos, ki ustvarjajo potrebam primerno, prijetno in čisto higiensko prezračevanje vseh bivalnih prostorov in zagotavljajo suhe stene brez plesni. Ponujajo vam tudi znatne prihranke pri ogrevanju, in to ob relativno nizkih investicijskih in obratovalnih stroških. Decentralni prezračevalni sistem vam v dom profesionalno vgradijo v enem dnevu in za sabo celo pospravijo. Zdelo se bo, kot da jih sploh ni bilo pri vas in kot da v vašem domu ni nič kaj novega. A se bo sprememba na bolje še kako občutila.

 

Družinska paketa, ki prinašata svežo spremembo na bolje

 

V teh prazničnih dneh smo v podjetju Lunos pripravili prav posebno ponudbo za vse, ki si želijo varne, ekonomične in zdrave kulture bivanja. Pripravili smo dva najbolj prodajana družinska paketa, ki sta zagotovo najbolj učinkovita prezračevalna kombinacija za zdrava pljuča vašega doma. Zagotavljala bosta zdrav zrak in suhe stene brez plesni v bivalnih prostorih, kot so kuhinja, spalnica, dnevna soba, otroška soba in kopalnica, v katerih bosta brez težav odpravila težave z odvečno vlago. Ker smo zakorakali v praznični čas, vam podarimo 1.000 evrov svežine, saj boste namesto 2.500 evrov za enega izmed paketov odšteli samo 1.500 evrov.

 

Več informacij in naročila na:

podarjamo-svezino.lunos.si

Občutite svežino narave v svojem domu.

Aktualno