Čakamo vas na 58. sejmu DOM

Od 5. do 10. marca 2019 nas obiščite na našem razstavnem prostoru na sejmu DOM, mednarodnem sejmu s področja graditeljstva, na katerem se bo na 20.000 kvadratnih metrih razstavnih površin predstavilo kar 526 podjetij iz 26 držav -  med njimi seveda tudi naše podjetje Lunos.

 

Najdete nas v stebrni dvorani BK, na sejemskem prostoru številka 23.

 

Leta trdega dela in iskanja inovativnih rešitev so nas pripeljala do popolnosti, zato smo ponosni, da vam bomo lahko predstavili inovativne, učinkovite in preverjene prezračevalne sisteme blagovne znamke LUNOS, ki zagotavljajo varno, ekonomično in zdravo kulturo bivanja ter so hkrati trajna rešitev za vse težave z odvečno vlago in plesnijo. 

 

Vljudno vabljeni!

SAMO ZA VAS: SEJEMSKI POPUST 

 

Ker si želimo nagraditi vaše zaupanje in v vašem domu poskrbeti za brezpogojno svežino narave, in to VSAK DAN, vas bomo v času sejma ob nakupu naših prezračevalnih sistemov nagradili z 10-odstotnim sejemskim popustom.

 

ZA LAŽJO ODLOČITEV: SUBVENCIJA EKO SKLADA

 

Naši prezračevalni sistemi z rekuperacijo toplote Lunos so energetsko učinkovita naložba, zato lahko pri Eko skladu, Slovenskem okoljskem javnem skladu, uveljavljate nepovratne finančne spodbude -20 % od vrednosti vaše investicije. Vdihnite, tokrat svežino zraka v SVOJEM DOMU!

 

Za več informacij in oddajo povpraševanja lahko uporabite tudi sledeči obrazec.

Občutite svežino narave v svojem domu.

Aktualno