Obiščite nas na sejmu DOM+ v Ljubljani

Od 7. do 11. novembra 2018 nas obiščite na našem razstavnem prostoru na sejmu DOM+, mednarodnem sejmu ponudbe za dom: stavbno pohištvo, ogrevalna in hladilna tehnika, notranja oprema, varovanje ter urejanje okolice.

Najdete nas v dvorani D, na sejemskem prostoru številka 21.
 

Nestrpno že čakamo, da vam bomo lahko predstavili inovativne, učinkovite in preverjene prezračevalne sisteme blagovne znamke LUNOS, ki zagotavljajo varno, ekonomično in zdravo kulturo bivanja ter so hkrati trajna rešitev za vse težave z odvečno vlago in plesnijo. S ponosom pa bomo predstavili tudi naš novi produkt.
 

[SEJEMSKI POPUST] Če se boste v času sejma odločili za nakup naših prezračevalnih sistemov, vas bomo nagradili z 10-odstotnim sejemskim popustom, saj želimo nagraditi vaše zaupanje, obenem pa poskrbeti, da boste v svojem domu vedno občutili svežino narave.
 

[SUBVENCIJA EKO SKLADA] Da bo vaša odločitev še lažja, naši prezračevalni sistemi z rekuperacijo toplote Lunos so energetsko učinkovita naložba, zato lahko pri Eko skladu, Slovenskem okoljskem javnem skladu, uveljavljate nepovratne finančne spodbude -20 % od vrednosti vaše investicije.

Vljudno vabljeni!

Z veseljem vam pomagamo ali svetujemo pri izbiri najboljše rešitve za vas. Pošljite nam vprašanje ali povpraševanje preko kontaktnega obrazca.

Občutite svežino narave v svojem domu.

Aktualno


Imate vprašanje?PIŠITE NAM!

Strinjam se s splošnimi pogoji.