Občutite svežino narave v svojem domu.

KO ODLOČA SVEŽINA

V času od 20. julija - 10. avgusta vam ob nakupu Lunos prezračevalnega sistema podarjamo 40% popust

CENOVNO UGODNO

■ IZKORISTKI NAD 90%
ENERGIJSKO UČINKOVITO
■ ENOSTAVNA VGRADNJA

To pa še ni vse! Vsi, ki boste v tem času kupili prezračevalni sistem Lunos boste sodelovali v žrebanju, kjer vam lahko povrnemo kupnino v višini do 3000 €Več o akciji preberite na spodnji povezavi.

Podarjamo svežino v vrednosti 1.000€

Obstajajo številni dejavniki, ki vplivajo na kakovost zraka, na katere pa pogosto nimamo vpliva. Posrbimo pa lahko za stalno pritekanje svežega zraka pri nas doma in si s tem zagotovimo kar najboljšo kakovost bivanja.

NOVO: Pametna prezračevalna enota i-Vent kot novost v decentralnem prezračevanju. Izjemno enostavna za vgradnjo, primerna za vgradnjo v starejše hiše ali stanovanja, kot tudi v novogradnje.

Inovativni, učinkoviti in preverjeni decentralni prezračevalni sistemi LUNOS zagotavljajo varno, ekonomično in zdravo kulturo bivanja ter so hkrati trajna rešitev za vse težave z odvečno vlago in plesnijo. 

Družinski paket, prilagojen vašim potrebam

LUNOS


Lunos d.o.o. je podjetje, ki se ukvarja izključno s prezračevanjem. Na slovenski trg smo pripeljali inovativne, učinkovite in preverjene prezračevalne sisteme blagovne znamke LUNOS, ki zagotavljajo varno, ekonomično in zdravo kulturo bivanja ter so hkrati trajna rešitev za vse težave z odvečno vlago in plesnijo.
  

Ponujamo učinkovite rešitve za vse tipe objektov, za vse faze gradnje in skoraj za vsak žep. Naši strokovnjaki za prezračevanje bodo zagotovo znali prisluhniti vašim težavam in poiskati prave rešitve.


Smo generalni zastopnik nemškega proizvajalca decentralnih prezračevalnih sistemov LUNOS Lüftungstechnik GmbH. Berlinsko podjetje uspešno posluje že več kot 56 let in njihovi proizvodi so v zadnjih letih postali sinonim za kvaliteto, trajnost in vrhunski design.

 

Prednosti sistema Lunos

LUNOS je mnogo več kot le običajno prezračevanje.

Prezračevalni sistemi LUNOS ustvarjajo potrebam primerno, prijetno in čisto higiensko prezračevanje vseh bivalnih prostorov in zagotavljajo suhe stene brez plesni. Dodatno ponujajo tudi znatne prihranke pri ogrevanju – ob relativno nizkih investicijskih in obratovalnih stroških. Ob tem seveda nudijo tudi kakovost in varnost, kar jamčimo z našim imenom.

Varčevanje
z energijo

Odprava odvečne
vlage

Skoraj neslišno
delovanje

Protihrupna zaščita

Nobenega prepiha

Filter proti alergijam

Enostavna montaža

Enostavno in poceni
vzdrževanje

Prezračevalni sistem Lunos

 

Sistem LUNOS je cenovno ugoden in izjemno enostaven za vgradnjo. Zaradi svoje enostavnosti je primeren tako za vgradnjo v starejše hiše ali stanovanja kot tudi v novogradnje.