Iščemo nove sodelavce! Prodajnega predstavnika in serviserja.

Občutite svežino narave v svojem domu.

Lunos praznuje 10. obletnico svojega obstoja.

Zato smo se odločili, da naše zveste stranke obdarimo.

Desetletje svežega zraka 

 

Mineva 10 let od začetka naše zgodbe. 

 

10 let, odkar smo na slovenski trg pripeljali inovativne, učinkovite in preverjene prezračevalne sisteme blagovne znamke LUNOS. Naši sistemi zagotavljajo varno, ekonomično in zdravo kulturo bivanja ter so hkrati trajna rešitev za vse težave z odvečno vlago in plesnijo.

 

Ob naši deseti obletnici pa nismo pozabili naših zvestih strank, ki ste nam stale ob strani in verjele v nas. Zato smo se odločili, da vas, drage stranke, obdarimo. Kako? Enostavno. Izpolnite spodnji obrazec in nam pošljite svoje mnenje ali komentar. 

 

Vsi sodelujoči prejmete majico.

Avtorji 10 najbolj izvirnih in duhovitih mnenj,

pa boste prejeli PONY KOLO.

 

Kako sodelovati? 


Enostavno. V kolikor ste naš kupec enostavno kliknite na gumbek SEM ZADOVOLJEN KUPEC in izpolnite spodnji obrazec.  V kolikor le-to še niste, pa kliknite na gumbek ZANIMAM SE ZA NAKUP in oddajte povpraševanje. Do konca meseca bomo namreč vsem, ki boste pri nas opravili nakup, podarili tako majico kot možnost prejema PONY kolesa.

"Moja 12 letna hčerka Jana se je pogosto prebujala med spanjem in pokašljevala, še posebej v zimskem času, ko zaradi mraza odpiranje oken ni bilo možno. Tudi sama sem občutila težji zrak v prostorih in oteženo dihanje. V trenutku ko smo vgradili prezračevalni sistem Lunos smo opazili razliko. Še posebej naša Jana, ki ji astma sedaj ne povzroča več toliko težav kot pred tem."  

ANITA, 32 let, Medvode

OBVESTILO: Vsem sodelujočim se zahvaljujemo za veliko število oddanih mnenj in priporočil. Hkrati vam sporočamo, da boste majice prejeli v začektu meseca novembra, ko se zaključi akcija "JESEN BREZ PLESNI". 

Desetletje Lunos prezračevalnih sistemov z rekuperacijo. 

Hvala, ker ste z nami!

VAŠE MNENJE ŠTEJE.

Vsi sodelujoči prejmete majico, 10 najbolj izvirnih in duhovitih pa PONY kolo.


Dogodek je zaključen. Hvala za sodelovanje.

NAVODILA

 
  • S klikom na gumb boste delili objavo na vaš lasten profil.
  • Ob kliku se vam odpre novo okno, na katerem lahko objavo najprej uredite, preden bo le-ta objavljena na vašem profilu.
  • V vašo objavo pripišite komentar o vaši uporabi prezračevalnega sistema LUNOS. Ste z njim zadovoljni? Zakaj? 10 najbolj izvirnih in duhovitih priporočil/komentarjev bo prejelo PONY kolo.
  • Nato označite še vsaj tri prijatelje, katerim bi naš prezračevalni sistem priporočili. Za lažjo predstavo, kje označiti prijatelje, se obrnite na sliko z navodili.
  • V objavo nato obvezno pripišite še oznako #lunos10let za lažjo sledljivost. Obvezno pripišite tudi vašo številko majice (npr. S, M, L, XL ali XXL).
  • Res enostavno, mar ne?